BioActive Uniqinol 30 stk. Pharma Nord

Nedsat

BioActive Uniqinol 30 stk. Pharma Nord

BioActive Uniqinol 30 stk, tilbud, nedsat, www.liselu.dk

Flere detaljer...

Nedsat -10%

179,10 kr

istedet for 199,00 kr

 • Prisvinder med 50 mg Ubiquinol og 12 mg Vitamin C. Er blevet en kæmpe succes i alle de lande, hvor den er blevet introduceret på grund af sin høje virkningsgrad og gode sikkerhedsprofil.
 • BioActive Uniqinol fremstilles efter farmaceutisk standard. Det er en garanti for produktets kvalitet, sikkerhed og virkning*.
 • Pharma Nords Q10 har dokumentation for sin gode optagelighed og kvalitet af sine Q10-produkter
 • *Med vitamin C som medvirker til at mindske træthed og udmattelse
  Næringsstof indhold pr. anbefalet daglig dosis: % af RI**
  Ubiquinol (coenzym Q10) 50 mg ikke fastlagt
  dispergeret i kokosolie    
  Vitamin C 12 mg 15%

  ** Referenceindtag

  Produktfakta

  Kategori: Kosttilskud

  Dosering
  1 kapsel dagligt i forbindelse med et måltid.
  Synkes hel.
  Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.

  Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil.

  Opbevaring
  Stuetemperatur og ikke i direkte sollys.
  Opbevares utilgængeligt for børn.

  Ingredienser
  Kokosolie.
  Kapselskal: Oksegelatine.
  Fugtighedsbevarende middel: Glycerol.
  Ubiquinol (Co-enzym Q10).
  Farvestof: Karamel.
  Fugtighedsbevarende middel: Renset vand.
  Vitamin C (Ascorbinsyre).
  Fortykningsmiddel: Siliciumdioxid.
  Antioxidant: Tocopherolholdig ekstrakt
  Farvestof: Titandioxid.

  Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende eller børn under 11 år.

  Ingredienserne i dette produkt stammer ikke fra økologisk landbrugsproduktion.
  Udtrykket ”Bio” henviser i denne sammenhæng alene til produktets biotilgængelighed eller biokemisk organiske natur.

  Hvad er BioActive Q10 Uniqinol?

  BioActive Q10 Uniqinol består af kapsler som indeholder den reducerede form af Q10 (ubiquinol) samt vitamin C opløst i vegetabilsk olie. Præparatet henvender sig til de, der på grund af alder ønsker at vedligeholde et normalt energistofskifte.

  Kom op af lænestolen med fornyet energi


  Hvad er reduceret Q10?

  I kroppen skifter Q10 mellem tre forskellige former, den oxiderede form, den reducerede form samt en mellemform. Som tilskud er den oxiderede form, ubiquinon, den oprindelige. I 2007 kom den reducerede form for Q10, ubiquinol på markedet. Q10 fra vores kost er overvejende den oxiderede form som automatisk reduceres til ubiquinol ved optagelse fra tarmen. Det samme gør tilskud med ubiquinon. Disse to former er således nært beslægtede. Hos unge og raske mennesker findes 90-95% af kroppens Q10 naturligt som ubiquinol.

  Som kosttilskud har ubiquinol den svaghed, at det oxiderer når det kommer i kontakt med ilt og vender tilbage til sin oprindelige form, ubiquinon. Ved hjælp af en speciel fremstillingsteknik er det lykkedes Pharma Nord at indkapsle råvaren, så den forbliver i sin reducerede form.

  Hvorfor to former for Q10?

  De fleste mennesker er i stand til at optage ubiquinon via et enzymsystem i tarmen. Men ved nogle mennesker (f.eks. ældre) vil enzymsystemernes funktionen forringes. Da Q10 i form af ubiquinol ikke skal omdannes af tarmens enzymsystem, kan det aktive stof i BioActive Uniqinol sikre disse mennesker en bedre optagelighed.

  • BioActive Q10 Uniqinol indeholder Q10 i vegetabilsk olie i bløde, lystætte   gelatinekapsler. Denne unikke formel har i undersøgelser dokumenteret særdeles   god optagelighed  
  • Q10-råvaren i BioActive Q10 Uniqinol er identisk med den reducerede Q10-form, kroppen   selv danner (dvs. 100% naturidentisk)  
  • Den anvendte Q10 i BioActive Q10 Uniqinol er den naturlige all-trans-form, som er   helt fri for syntetiske cisisomerer. Den indeholder endvidere ingen forureningsformer,   som kan forekomme i andre Q10-råvarer  
  • Såvel Q10-råvaren som den vegetabilske olie i BioActive Uniqinol er non-GMO  
  • BioActive Uniqinol fremstilles efter farmaceutisk standard. Det er en garanti for   produktets kvalitet, sikkerhed og virkning.  
  • Den prisvindende BioActive Uniqinol er blevet en kæmpe succes i alle de lande,   hvor den er blevet introduceret på grund af sin høje virkningsgrad og gode   sikkerhedsprofil  
  • Pharma Nords Q10 med vitamin C har dokumentation for sin gode optagelighed og kvalitet af både almindelig og aktivt Q10.


  Hvem har gavn af mest gavn af BioActive Q10 Uniqinol?

  Personer med nedsat optagelse af Q10 fra tarmen kan forventes at havde bedre gavn af BioActive Q10 Uniqinol.
   

  Ubiquinon eller ubiquinol?

  Begge de to former for Q10, ubiquinon og ubiquinol er naturlig til stede i vores krop og er begge aktive i kroppen, men har forskellige opgaver. Vi kan normalt også  selv konvertere ubiquinon til ubiquinol, men evnen forringes i nogen grad med alderen.

  Førhen kunne man kun få Q10 præparater med ubiquinon, men i dag er ubiquinol også gjort tilgængelig som tilskud. Den henvender sig i særlig grad til ældre personer med en nedsat optagelse af Q10 fra tarmen.

   

  Kapsler med gult ubiquinon og hvidt ubiquinolUbiquinol-testen

  I modsætning til ubiquinon, som har en karakteristisk gul farve, er ubiquinol helt lys i farven (nærmest hvid). En god test af præparater med ubiquinol er at prikke hul i kapslen og klemme indholdet ud og konstatere, at det er hvidt. Er det gult, er det ikke ubiquinol.
   

  • Ubiquinon = oxideret Q10 = aktivt (gul farve)
  • Ubiquinol = reduceret Q10 = aktivt (mælkehvid farve)

  Hvad er coenzym Q10?

  Coenzym Q10 hedder også ubiquinon (ubi er Latin og betyder ”overalt”). BioActive Q10 Uniqinol indeholder C-vitamin, som bidrager til et normalt energistofskifte.

  Når en celle behøver energi omdanner den fedt, kulhydrat og alkohol til det energiholdige molekyle ATP protein, (adenosintrifosfat), som lagrer energi i sin kemiske form. Cellen spalter ATP-molekylet og frigiver den energi, som er lagret indeni. Denne proces finder sted inde i cellerne i nogle små bønneformede strukturer kaldet mitokondrier. I alle mitokondrierne er der coenzym Q10. Især muskelceller har behov for store energimængder, og derfor indeholder muskler væsentligt flere mitokondrier end andre celletyper. Hjertemusklen er et godt eksempel på kropsvæv, hvor cellerne indeholder mange mitokondrier, fordi energibehovet er stort.


  Et meget sikkert stof

  Undersøgelser viser, at man kan tage tilskud af Q10 gennem længere tid, uden at det påvirker kroppens egenproduktion af stoffet. Pharma Nord har over 20 års erfaring med brugen af Q10 som kosttilskud og lægemiddel.


  Gode Q10-kilder

  Q10 findes i en række fødevarer. Gode kilder til stoffet er blandt andet:

  •   oksekød 
  •   svinekoteletter 
  •   sild 
  •   sojaolie 
  •   sardiner


  Årsagen til, at Q10 ikke kan kaldes et vitamin er, at kroppen selv kan danne det. Kroppens egenproduktion af Q10 foregår i næsten alle kroppens celler og især i leveren. Efterhånden som vi bliver ældre aftager vores evne til at producere Q10. Undersøgelser har vist, at kroppens Q10-indhold er højest, når vi er først i tyverne. Herefter begynder kroppens egenproduktion at falde.

  Det er ikke klarlagt, men kosten menes at tilføre et sted mellem 5-20 mg Q10 dagligt. Kroppen har selv et Q10-lager på 1-1,5 g, hvor det meste findes i hjertet, leveren og nyrerne.

  Hvad er vitamin C?

  C-vitamin hedder også ascorbinsyre. Det er et vandopløseligt vitamin med mange funktioner i kroppen. Blandt andet fungerer det som co-faktor i en række enzymatiske processer. C-vitamin beskytter kroppens celler mod oxidativt stress, bidrager til vores normale energistofskifte og medvirker til at mindske træthed og udmattelse.

  Officielle anprisninger

  EUs Fødevare Sikkerhedsagentur (EFSA) har vurderet dokumentationen bag produktets indhold af vitamin C og anerkender følgende angivelser:
   

  • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse 
  • Bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar 
  • Bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende tandkød og tænder 
  • Bidrager til et normalt energistofskifte 

  Pharma nord

No customer reviews for the moment.

Skriv din anmeldelse

BioActive Uniqinol 30 stk. Pharma Nord

BioActive Uniqinol 30 stk. Pharma Nord

BioActive Uniqinol 30 stk, tilbud, nedsat, www.liselu.dk

Skriv din anmeldelse

30 andre produkter i denne kategori: