Meno Joy™60 tab. New Nordic

Nedsat

Meno Joy™60 tab. New Nordic

Meno Joy™, tilbud, nedsat, www.liselu.dk

Flere detaljer...

Nedsat -6%

240,00 kr

istedet for 255,00 kr

9101

REGULERING AF HORMONBALANCEN
Overgangsalderen er en naturlig fase af livet, som enhver kvinde gennemgår. Meno Joy™ indeholder ingredienser, der giver ernæringsmæssig støtte i denne periode med forandringer. Meno Joy er baseret på en kombination af humle og rødkløver, som giver en række naturlige isoflavoner. Rødkløver hjælper med at håndtere de typiske tegn, der er forbundet med overgangsalderen, såsom hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger. Meno Joy indeholder også ekstrakt af damiana, magnesium og B-vitaminer. Magnesium og B-vitaminer bidrager til en normal funktion af nervesystemet og reduktion af træthed og udmattelse. Vitamin B6 bidrager yderligere til regulering af hormonel aktivitet. Indholdet af magnesium og D-vitamin bidrager til opretholdelsen af normale knogler. D-vitamin bidrager til absorption og udnyttelse af calcium fra kosten.


ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag to tabletter dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år. Indeholder planteøstrogener fra rødkløver og humle.

 

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS 
 2 tabletter %ADT 
Rødkløverblomst ekstrakt (Trifolium pratense, L.) 624 mg -
- standardiseret til 8% isoflavoner
Humle ekstrakt (Humulus lupus, L.) 100 mg -
- 10:1 svarende til 1000 mg tørret frugt
Damiana ekstrakt (Turnera diffusa, L.) 250 mg -
- 5:1 svarende til 1250 mg tørret urt
Vitamin D 6 mcg 120
Thiamin (B1) 1,1 mg 100
Riboflavin (B2) 1,4 mg 100
Niacin 16 mg  100
Vitamin B6 1,4 mg 100
Folsyre 200 mcg 100
Vitamin B12 2 mcg 80
Biotin 50 mcg 100
Pantothensyre 6 mg  100
Magnesium 124 mg 33
*ADT = Anbefalet daglig tilførsel    

INGREDIENSER
Rødkløverblomst ekstrakt (Trifolium pra-tense L.), mineral (magnesiumcarbonat), damiana ekstrakt (Turnera diffusa L.), fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), humle ekstrakt (Humulus lupulus L.),  overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethyl cellulose, magnesium stearate), vitaminer (nicotinamid, calcium- D-panthotenat, cyanocobalamin, cholecalciferol, riboflavin, pyridoxinhydroklorid, thiamin mononitrat, folsyre, D-biotin), konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), antiklump-ningsmiddel (silicium dioxid).

meno

No customer reviews for the moment.

Skriv din anmeldelse

Meno Joy™60 tab. New Nordic

Meno Joy™60 tab. New Nordic

Meno Joy™, tilbud, nedsat, www.liselu.dk

Skriv din anmeldelse

30 andre produkter i denne kategori: