AVIVIR ALOE VERA SUN LOTION SPF 15 150 ml.

Nedsat

AVIVIR ALOE VERA SUN LOTION SPF 15 150 ml.

AVIVIR ALOE VERA SUN LOTION SPF 15 150 ml, nedsat, tilbud, www.liselu.dk

Flere detaljer...

Nedsat -7%

125,00 kr

istedet for 135,00 kr

8086

INGREDIENSER (INCI)FUNKTION
Aloe Barbadensis Leaf Extract Aloe Vera benævnes Aloe Barbadensis i kropsplejeprodukterne. Det er den flydende, rene Aloe Vera (Activ Aloe® gel med højt indhold af acemannan), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens sunde blade. Aloe Vera planterne er dyrket økologisk. Activ Aloe® gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, tilfører huden fugt. Aloe Vera med højt indhold af acemannan kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden.
C12-15 Alkyl Benzoate En meget tynd olie som udvindes af vegetabilsk palmeolie. Olien er meget mild og hudvenlig, og den giver en dejlig fornemmelse på huden.
Ethylhexyl Triazone Olieopløseligt organisk UVB filter. Produktet øger desuden vandfastheden i produktet og booster de andre filtre.
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate Olieopløseligt organisk UVA-UVB filter med meget høj UVA beskyttelse. Solfilteret modvirker aldersforandringer i huden og neutraliserer desuden de frie radikaler.
Glyceryl Stearate Citrate Non-ethoxyleret, plantebaseret emulgator.
Glycerin Vegetabilsk fugtighedsgiver udvundet af Kokos- og/eller Palmekerneolie. Glycerin giver en optimal befugtning af huden ved både at tilføre og binde fugten. Virker også blødgørende.
Ceteareth-20

Emulgator af vegetabilsk oprindelse udvundet af kokos/palmekerneolier. Stoffet giver særdeles stabile emulsioner. En emulgator er et stof, der gør det muligt at blande vand med olie. En emulsion er en stabil blanding af vand og olie.

Tocopheryl Acetate Vitamin E derivat der neutraliserer de frie radikaler. E-vitamin er stort set er lugtfrit. Det anvendes pga. sine antioxidante egenskaber.
Aqua Er INCI-deklarationens ord for vand.
Ceteareth-12 Emulgator af vegetabilsk oprindelse udvundet af kokos/palmekerneolier. Stoffet giver særdeles stabile emulsioner. En emulgator er et stof, der gør det muligt at blande vand med olie. En emulsion er en stabil blanding af vand og olie.
Cetearyl Alcohol En plantebaseret, blødgørende konsistensgiver, der giver krop til emulsioner.
Cetyl Palmitate En del af emulgeringssystemet.
Carbomer Er et fortyknings- og stabiliseringsmiddel. Stoffet giver kropsplejeprodukter en ensartet konsistens selv ved store temperatursvingninger. Carbomer minimerer "hvidte-fænomenet", som kan fremkomme ved påsmøring af cremer.
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Er en emulgator, som fortrinsvis anvendes i vandfaste solbeskyttelsesprodukter. En emulgator er et stof, der gør det muligt at lave en stabil blanding af vand og olie.
Sodium Hydroxide pH reguleringsmiddel. Kaldes også natriumhydroxid.
Phenoxyethanol Konserveringsmiddel.
Benzoic Acid Indgår i et mildt konserveringsmiddel der består af: Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid og Benzoic Acid.
Dehydroacetic Acid Indgår i et mildt konserveringsmiddel der består af: Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid og Benzoic Acid.

No customer reviews for the moment.

Skriv din anmeldelse

AVIVIR ALOE VERA SUN LOTION SPF 15 150 ml.

AVIVIR ALOE VERA SUN LOTION SPF 15 150 ml.

AVIVIR ALOE VERA SUN LOTION SPF 15 150 ml, nedsat, tilbud, www.liselu.dk

Skriv din anmeldelse

15 andre produkter i denne kategori: