Q10 Revitalizing Day Cream 50 ml Pharma Nord

Nedsat

Q10 Revitalizing Day Cream 50 ml Pharma Nord

Q10 Revitalizing Day Cream 50 ml, tilbud, nedsat, www.liselu.dk

Flere detaljer...

Nedsat -10%

170,10 kr

istedet for 189,00 kr

Q10 Revitalizing Day Cream

Dåse med Q10 Revitalizing Day Cream

 • Q10 Revitalizing Day Cream er et naturligt produkt (uden parabener), som indeholder nærende stoffer med gavnlig effekt på huden som blandt andet coenzym Q10, pycnogenol, jojoba, abrikos-kerne og squalen-olier
 • Cremen er udviklet specifikt til at tilføre nyt liv og ny energi til huden samt beskytte mod tidlig ældning ved at modvirke de skadelige frie radikalers ødelæggende effekt. Resultatet er synligt blødere og mere ungdommelig hud
 • Velegnet til alle hudtyper

  Produktfakta

  Kategori: Kosmetik

  Deklareret indhold:
  Jojoba Olie
  Pycnogenol (Fransk strandfyr)
  Ubiquinone (Q10)

  Holdbarhed:
  Opbevares tørt og udenfor direkte sollys.
  Bruges indenfor 6 måneder fra åbningsdagen.

  Ingredienser
  Vand, Aloe barbadensis blad gel, Butyrospermum parkii smør,
  cetearylalkohol, cetylalkohol, dimethicone, ethylhexylglycerol,
  glycerin, parfume, Phenoxyethanol, polyglyceryl-3 methylglucose, distearate, kaliumsorbat, abrikoskerne-olie, squalane, tocopherol, xanthangummi, zinkoxid.

  Råvarerne overholder alle statslige regler i EU og Skandinavien.

  Rettighederne til dette produkt tilhører:
  Pharma Nord ApS, Denmark.

  Sådan anvendes Q10 Revitalizing Day Cream

  Smilende kvindeQ10 Revitalizing Day Cream kan anvendes som fugtighedscreme under make-up. Påfør cremen i små cirkulære bevægelser. Begynd ved halsen og arbejd videre op til ansigtet. Vær særlig omhyggelig ved påføring omkring øjnene.

  Huden består af milliarder af celler, der kræver ilt og næringsstoffer for at trives. Hudens tilstand og udseende afhænger i høj grad af, hvor sunde hudcellerne er. Huden udsættes dagligt for miljøskadelige virkninger - forurening, kemikalier, barskt vejr og UV-stråling - alle faktorer der medvirker til at ælde huden.

  Om indholdsstofferne i Q10 Revitalizing Day Cream

  Fem vigtige næringsstoffer bidrager samlet til at skabe en synligt blødere og yngre udseende hud:

  Coenzym Q10?

  Q10 er et vitamin-beslægtet stof, som forekommer naturligt i kroppen. Det beskytter hudens celler mod skadelige frie radikaler og fremmer hudens evne til at reparere sig selv. Dermatologiske undersøgelser udført på et af Tysklands førende laboratorier har vist, at coenzym Q10 med tiden kan mindske fine linier og rynker.


  Pycnogenol

  Pygnogenol er et ekstrakt, som bliver udvundet af barken fra fransk maritim strandfyr (Pinus pinaster). Den indeholder aktive stoffer (over 40 bioflavonoider), der stimulerer kroppens kollagen-dannelse. Pygnogenol støtter dannelsen af nye sunde hudceller og styrker samtidig de naturlige forsvarsmekanismer, som beskytter eksisterende celler. Din hud vil synes blødere og mere elastisk som resultat af at anvende denne ekstrakt.


  Jojoba-olie

  Olien, som udvindes af Jojobaplantens frø, er en af de olier, der har vist sig at have bedst indvirkning på huden. Det skyldes dens fugtgivende egenskaber, som gør huden mere elastisk og glat. Olien efterlader huden fløjls-blød uden at fedte og holder samtidig på dens fugtighed, så huden langt bedre kan arbejde.


  Abrikoskerne-olie

  Denne olie lindrer og blødgør huden. Den gør huden mere elastisk og indeholder store mængder E-vitamin og A-vitamin samt fedtsyrer. Abrikoskerneolie er især velegnet til tør og sart hud. På grund af oliens fine konsistens absorberes den let. Olien er særlig rig på oliesyre og linolensyre.


  Squalen (fra olivenolie)

  Squalen hjælper med at forhindre tab af fugtighed samtidig med at gendanne hudens smidighed. Det er en nærende olie, der er særlig velegnet til beskadiget eller ømfindtlig hud. Regelmæssig anvendelse får huden til at føles blød og glat.

No customer reviews for the moment.

Skriv din anmeldelse

Q10 Revitalizing Day Cream 50 ml Pharma Nord

Q10 Revitalizing Day Cream 50 ml Pharma Nord

Q10 Revitalizing Day Cream 50 ml, tilbud, nedsat, www.liselu.dk

Skriv din anmeldelse

30 andre produkter i denne kategori: