Om Liselu

Om Liselu Neble Nielsen

Jeg begyndte tidligt at interessere mig for den alternative verden, jeg var 12 år da jeg tilberedte min egen urtete - var blevet inspireret af at læse om Maurice Messeque sammen med min søde mor der i dag er 85 år.

Min første uddannelse er indenfor Tandplejen, jeg sluttede med at arbejde i Profylaksen hvor jeg underviste bla. i kost / ernæring og forebyggelse af bla. paradentose.

Forebyggelse frem for helbredelse - har fulgt mig siden.

Min lille familie - min mand og vores søn er altid blevet fyldt med mange grøntsager og frugter. Nu fortsætter jeg med at præge vores 2 dejlige børnebørn Malou og Louie i det omfang det er muligt.

Efter min tid i tandplejen, blev jeg ejendomsmægler som selvstændig, sammen med min mand igennem mange år og er det fortsat.

Sundhed - den alternative verden - bliver dog ved med af være min følgesvend.

For ca. 23 år siden fik jeg kontakt til Biopat Lillian Breitenstein - hvor mit møde med hende - ændrede mange ting for mig i positiv retning. Da jeg på egen krop, har oplevet - hvordan det, at tage ansvar for eget helbred - med udrensning og derefter vitaminer/ mineraler mv. kan gøre så meget godt - er det min hensigt at brede kendskabet til bla. Biopati, så meget som det er mig muligt.

Jeg har nu fået et fantastisk samarbejde med Lillian og flere og flere bliver hjulpet.

Mit ønske er at alle læger i al almindelighed begynder at se på det hele menneske - fremfor i mange tilfælde udelukkende at symtom behandle :) 

Jeg holder mig løbende orienteret, om nye produkter indefor bla. Kosttilskud/ Naturlægemidler/ Homøopatiske lægemidler og deltager i de kurser og seminar der tilbydes af bla. Frede Damgaard, Carsten Vagn Hansen og Claus Hancke. Diplomkursus i Orthomolekylær Medicin v/ Claus Hancke.

Jeg er meget taknemlig for de mange der har fundet vejen til Liselu Helsebutik & Specialprodukter/www.liselu.dk fra nær og fjern.

Vi har haft travlt siden starten og der vil løbende komme flere og flere produkter til - samtidig bestræber vi os på at samtlige varer kan købes under vejledende udslagspriser på ca. 90% af alle vare.

Er der en vare du pt. ikke er finder på www.liselu.dk - så kontakt os gerne - og varen bliver bestilt hjem hurtigst muligt og vil med det samme blive lagt ind på www.liselu.dk

Vi bestiller vare mindst en gang om ugen - fortrinsvis mandag/tirsdag, med afsendelse, afhentning/udbringning - torsdag/fredag. 

Kontakt os gerne på  27 58 00 00.

Eller send en mail - enten under - Kontakt os eller direkte på

lise@danefred.dk

Børnebogsforfatter

Den 8. november 2013 udkom min første børnebog  :)

Fra min tid i Børnetandplejen, havde jeg tit tanken om en børnebog - nu er det en realitet - med inspiration fra vores børnebørn Malou og Louie samt lidt Historik i og omkring Gåsetårnet i Vordingborg.

Farlig Tiger Væk - Malou og Louie i Gåsetårnet

Udgivet på forlaget Kahrius.dk ISBN 978-87-7153-010-0

Bogen kan købes her på siden under Bøger - Børneprodukter eller søg i søgefeltet: Farlig Tiger Væk.

Kan også købes hos boghandlere - og på www.kahrius.dk


Den 30. maj 2014 udkom 2. oplag af den danske udgave samtidig med 1. oplag af den tyske: - bogen er også til salg i det nye Borgcenter - Danmarks Borgcenter i Vordingborg.

Gefährlicher Tiger verschwunden - Malou und Louie im Gänseturm - samt en malebog :)

ISBN 978-87-7153-033-9

Farlig Tger Væk - Malou og Louie i Gåsetårnet er den 26. september 2015 udkommet som e-bog på og er nu også på engelsk

https://www.smashwords.com/books/view/580398

Parodol Aps

Den 1. marts 2015 overtog vi  PARODOL -  antibateriel Tandpasta med plante olier - som er udarbejdet at dansk Paradentose Tandlæge og hans Hustru der er Bioanalytiker.

Vi er utrolig taknemlige for at de har udvist os den tillid og ønsket at vi skal videreføre Parodol (R), som de nænsomt har udviklet for 22 år siden, efter at have studeret flere gamle tidsskrifter - de fik det varemærkeregisteret - - patenteret - Parodol (R) i 1995

Gert og Yelva - som de hedder - er et par fantastiske dygtige søde hjælpsomme mennesker - som har hjulpet rigtig mange i deres paradentose klinik igennem årene. 

Parodol (R) hjælper mange mennesker - vi sælger/leverer til Apoteksgrossisterne, enkelte Matas og Helsekostbutikker, tandlæger samt til private.

Brugerne køber igen og igen og det siger alt om produktet.

For mig, er det som at vende tilbage til mit udgangspunkt - tandplejen - Forebyggelse/Profylakse:)

Vores hensigt er at få udbredt Parodol til Europa - vi er godt på vej - leverer bla. til Norsk Tandlæge, der hjælper mange unge mennesker, der har ødelagt deres emalje pga. de har forsøgt at blege deres tænder - og også her, hjælper blå Parodol, da den absolut ingen skadelig slibeeffekt har.

Vi leverer også til tandteknikere hvor de bruger den blå Parodol til lindring af gener for protesebrugere.

Der kan Læses mere på

www.parodol.dk

eller her på liselu.dk under Parodol eller på Facebook siden 

Parodol ApS samt instagram

Børnebog nr. 2

den 11. november 2016 udkom min børnebog nr. 2

Farlig Tiger væk - Malou og Louie på Dybbøl Mølle

Ligeledes Udgivet på forlaget Kahrius.dk 

Information om kosttilskud

Hvad er et kosttilskud?

Kosttilskud dækker over produkter, der supplerer den normale kost. Oftest forbindes det med vitamin-og mineralpræparater, men det dækker også en række andre produkter, der indeholder stoffer eller ingredienser, som f.eks. fedtsyrer, kostfibre eller andre ingredienser af vegetabilsk, animalsk eller mineralsk oprindelse.

For alle kosttilskud gælder, at de skal indeholde tilstrækkelige mængder til at påvirke kroppen ernæringsmæssigt og/eller fysiologisk - dog uden at det kan være sundhedsskadeligt, naturligvis.

Hvad er forskellen på kosttilskud og naturlægemidler?

Ja, det er ofte svært at skelne mellem kosttilskud og naturlægemidler, men kosttilskud er fødevarer der hører under fødevarelovgivningen og administreres af Fødevarestyrelsen, mens naturlægemidler, hører under lægemiddellovgivningen og administreres af Lægemiddelstyrelsen.

På etiketten af et kosttilskud skal der anføres, at der er tale om et kosttilskud. Et naturlægemiddel vil altid være forsynet med en indlægsseddel.

Kilde: www.altomkost.dk

Vi kan yderligere oplyse:

I mange tilfælde er det ifølge lovgivningen af kosttilskud ikke tilladt forhandlere/producenter at informere forbrugerne om hvordan indholdsstofferne påvirker kroppen ernæringsmæssigt og/eller fysiologisk, og det endda på trods af, at virkningen er alment kendt, og indholdsstofferne har været anvendt igennem århundreder.

Disse oplysninger kan dog i mange tilfælde findes/søges i anerkendte bøger og tidsskrifter om sundhed samt på internettet